werkATELIER BijdeBuren
 
Home Werkatelier Kennismaking werkaterlier bij de buren Atelier werkaterlier bij de buren Projecten werkaterlier bij de buren Nieuws werkaterlier bij de buren Contact
 
 

Kim Leeper
Van Limburg Stirumstraat 99-101
7901 AP HOOGEVEEN

Tel. 06 - 30 61 65 19
info@werkatelier-bijdeburen.nl

 
 
ATELIER
 
 
werkATELIER BijdeBuren is een kleinschalige creatieve 'werkplek' gevestigd in het centrum van Hoogeveen. Het pand is in gebruik voor verschillende doeleinden. In 2010 zijn we gestart met het atelier op de begane grond. In de hal vindt u onze expositie- en verkoopruimte. Onze producten zijn stuk voor stuk handmatig vervaardigd.
 
 
 

In overleg kunt u ons atelier huren voor bijvoorbeeld een teamdag of workshop. Daarbij staat u een keuken met verschillende basisfaciliteiten ter beschikking. Indien gewenst kunnen wij ook de catering voor u verzorgen (denk aan koffie, thee, lunch en hapjes). De gehele begane grond is rolstoelvriendelijk. In onze besloten achtertuin verbouwen enkele medewerkers verschillende soorten groente, fruit en bloemen. Ook scharrelen er gezellig wat kippetjes rond, die ons voorzien van kakelverse eieren.


RUIME KAMER|VERGADERRUIMTE
Op de eerste verdieping hebben wij een ruime kamer beschikbaar, die te huur is als bijv. meditatieruimte, ruimte voor therapie, (kinder)yoga, of als incidentele vergaderplek. Ook kan deze ruimte worden ingezet als logiesmogelijkheid voor mensen met psychosociale/psychiatrische problemen. Mensen die een moment van rust willen combineren met de begeleiding die ze nodig hebben. Daarnaast bieden wij hier ook de mogelijkheid voor crisisopvang.

Tevens vindt u op deze verdieping ook een luxe keuken en badkamer met toilet.


MUZIEK- OF STILTEKAMER
Aan de achterzijde van deze verdieping vindt u ook een kleinere kamer die dienst doet als muziekkamer of juist als 'stilteruimte'. Deze kamer kan door zowel medewerkers van het werkATELIER als door de gasten in de kamer aan de voorzijde worden gebruikt.


ZOLDERAPPARTEMENT
Op de zolderverdieping van ons werkATELIER is een appartement ingericht (ruim en licht) met zit- en slaapkamer en hebt u de beschikking over een luxe badkamer en toilet. Dit appartement is geschikt voor begeleid wonen.